Wat heb ik nodig?

Het is niet nodig om speciale dure hardware aan te schaffen. Het enige wat je nodig hebt voor de kassa of online agenda is een computer of laptop met een internetverbinding.

Een computer, laptop of tablet

De kassa en online agenda van 1Kapper.nl zijn online programma’s. Op iedere moderne computer, laptop of tablet kun je gebruik maken van onze software. Wij ondersteunen gewone Window PC’s, maar ook Apple Mac’s en Chromebooks.

Internet

De software van 1Kapper.nl hoeft niet geïnstalleerd te worden. Om gebruik te maken van 1Kapper.nl heb je een stabiele internetverbinding nodig, zoals ADSL of kabel. Het is mogelijk om in noodgevallen gebruik te maken van een 3G of een 4G of zelfs 5G mobiele verbinding.

Niet nodig, wel mogelijk

 

Een kassa lade en printer

Wil je graag een kassa lade gebruiken, dan kun je gebruik maken van de Pro-410 Fronttouch of de Pro-123 Touch. Wil je een elektrische aangestuurde kassalade en maak je gebruik van een Windows computer dan kun je kiezen voor de Pro-423 met USB. Tevens is het mogelijk om met een barcode scanner te werken. Wij adviseren de barcode scanner scanner 6200A van Geldtel.nl

Als bonprinter adviseren wij de Thermische bonprinter Sam4s Giant-100 met 3-voudige interface.

Wij leveren zelf geen hardware, maar kunnen hier wel advies over geven.