Veelgestelde vragen

Absoluut niet. Je kunt alle restricties per medewerker aangeven die je wilt Het beperkt je niet meer in je vrijheid dan dat je dat gewend was met een afsprakenboek op papier.

Ja zeker, dat is mogelijk. Ben je alleen op zoek naar een goed en gebruiksvriendelijk kassa systeem dan kun je deze ook zonder de online agenda van 1Kapper.nl afnemen. Alleen de online agenda zonder de kassa kan uiteraard ook.

Ja, wanneer je een behandeling invoert, kun je extra informatie over de behandeling invoeren. De klant kan deze informatie lezen onder “informatie”.

Wanneer een salon met de online agenda van 1Kapper.nl werkt, krijgt de salon een eigen informatie pagina op 1Kapper.nl. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Op deze pagina staan je openingstijden, je adres, een link naar je Facebook pagina en de mogelijkheid om prijzen te vermelden. Op deze manier is de salon erg goed vindbaar op het internet en komt hoog in de resultaten van o.a. Google te staan.

Wij werken niet met een contract of een opzegtermijn. Eenvoudig en toegankelijk is ons motto. Je termijn loopt daarna direct af op het einde van de periode waarvoor je hebt betaald.

Nee, de bevestiging en de herinnering van de online gemaakte afspraak worden zonder extra kosten verstuurd naar de klant. Ook wanneer de salon zelf een afspraak inboekt, wordt deze afspraak kosteloos bevestigd en wordt er een herinnering naar de klant gestuurd. Kosteloos uiteraard.

Ja, het maakt niet uit of je gebruik maakt van een computer, laptop of tablet. 1Kapper.nl is geschikt voor alle apparaten en opereert volledig in de Cloud. Er zitten geen speciale eisen aan het apparaat dat je gebruikt, al is deze bij voorkeur niet ouder dan 5 jaar.

Meer dan een internetverbinding heb je niet nodig om aan de slag te kunnen.

Het enige wat je nodig hebt om met 1Kapper.nl te starten, is een computer, laptop of tablet, en stabiele internetverbinding. Wil je het je zelf nog makkelijker maken, dan kun je ook nog met een barcodescanner, of kassalade gaan werken.

1Kapper.nl levert deze hardware niet zelf. We adviseren je wel graag over geschikte hardware.

Ja, je kunt door te klikken op de afspraak direct afrekenen op naam van de klant. Deze gegevens worden bewaard en kun je later terugvinden in de klant historie van deze klant.

Ja, onze databases zijn afgeschermd van het gebruikelijke internet en alleen onze applicatie heeft toegang tot de database. Uiteraard worden de nodige back-ups continu uitgevoerd.

1Kapper.nl neemt de beveiliging en privacy van jouw persoonlijke gegevens en die van je klanten zeer serieus. Wij zullen nooit zonder toestemming deze gegevens inzien. Ook zullen wij jouw gegevens en die van je klanten nooit ergens voor gebruiken of met derden delen.

Ja, je kunt een bon printer aan 1Kapper.nl koppelen. Er wordt dan direct na het afrekenen automatisch een bonnetje voor de klant geprint. Vraag ons naar de specificatie van de bonprinter. Wij stimuleren daarentegen dat de factuur naar de klant kan worden gemaild met één druk op de knop. Dit om onnodig papier en onkosten te voorkomen.

1Kapper.nl is geen compleet boekhoudprogramma. Alle gegevens die van belang zijn voor de boekhouding (zoals dagtotalen, kasuitgaven en facturen) kun je met één druk op de knop opslaan als een pdf-bestand. Deze kun je doorsturen naar de boekhouder of als CSV bestand importeren in het boekhoudprogramma Yuki. Voor inkoopfacturen, urenregistratie en btw-aangifte heb je een los boekhoudprogramma nodig.

1Kapper.nl heeft een business partner overeenkomst met Pay.nl. Pay.nl is een betalingssysteem die ook pinapparaten levert. Via het kassasysteem van 1Kapper.nl kun je direct een bedrag doorsturen naar een pinapparaat van Pay.nl. Sla je een factuur af op "Pin" dan is het bedrag gelijk geregistreerd op het pinapparaat en kan de klant via de pin betalen. Tevens is het mogelijk om een betaling via het kassa systeem te doen via een QR code of een betalingslink. 1Kapper.nl heeft speciale aantrekkelijke tarieven met Pay.nl voor de aangesloten salons.

Meer informatie over Pay? https://www.pay.nl

Jazeker,  1Kapper.nl heeft met business partner Pay.nl de mogelijkheid om klanten direct te laten betalen via een qr code of een betalingslink vanuit het kassa systeem.  1Kapper.nl heeft speciale aantrekkelijke tarieven met Pay.nl voor de aangesloten salons.

Meer informatie over Pay? https://www.pay.nl

Jazeker, 1Kapper.nl is volledig responsive gemaakt zodat een afspraak maken via de mobiel zeer eenvoudig is. Klanten kunnen een snelkoppeling maken van 1Kapper.nl zodat 1Kapper.nl als een "app" op het beginscherm van de telefoon komt te staan.
Wanneer de klant inlogt, komt de klant direct weer bij de salon waar die voor het laatst een afspraak heeft gemaakt.

Voor meer informatie kun je bellen met 1Kapper.nl (0594 - 820 212) of het informatie formulier invullen.