6 maanden
proefperiode

Jouw kapsalon op 1Kapper.nl

Via 1Kapper.nl worden jaarlijks een paar miljoen online kappersafspraken gemaakt.
Wij zijn er voor kleine en grote kapsalons, in de grootste steden tot in de kleinste dorpen.

Gemiddeld maken 60%  van de klanten buiten de openingstijden van de kapsalon een afspraak . Op deze manier is een kapsalon altijd bereikbaar voor reserveringen.

Kapsalons die met de online agenda van 1Kappersoftware werken, zijn automatisch online te reserveren via het grote boekingsplatform 1Kapper.nl. Dit heeft veel voordelen voor salons. In Google en andere zoekmachines zijn deze kapsalons online veel beter vindbaar en hierdoor weten (nieuwe) klanten de kapsalon goed te vinden. Daarnaast worden salons gezocht op plaats of beschikbaarheid in de omgeving. Een geweldige gelegenheid voor salons om hun lege plekken in de agenda te vullen.


Agenda wordt van zelf gevuld
De klant ontvangt direct na het reserveren direct een bevestiging van de reservering. Ook de salon ontvangt deze bevestiging en de reservering van de klant staat automatisch in de agenda bij de kapsalon. Heeft jouw kapsalon morgen om 10 uur nog een lege plek in de salon en wil je dit gevuld zien? Dan kan dit morgenvroeg wanneer je wakker wordt alweer keurig zijn ingevuld met een nieuwe reservering. Lege plekken worden zoveel mogelijk ingevuld en er is een optimale agendavulling.
Een aantal uren voor de afspraak ontvangt de klant een herinnering van de afspraak.

Eigen website niet nodig
Het is niet nodig om een eigen website te hebben bij 1Kapper.nl. Je krijgt een eigen informatiepagina die je zelf kunt vullen met de gegevens van je salon, foto's, informatie, behandelingen en prijzen, jouw reviews, jouw specialisaties en bijv. de merken waarmee je werkt. Met deze informatiepagina ben je ook goed vindbaar via Google en kunnen klanten jouw salon altijd vinden.
Heb je wel een eigen website dan kun je een button op je website plaatsen met "Online afspraak maken" met een link naar jouw boekingspagina. 

Zelf de regie houden over je agenda
Jij houdt helemaal de regie over je eigen agenda. De agenda kun je precies zo instellen als dat je zelf wenst qua openingstijden, werkroosters, vrije dagen, inwerktijden of (deel)behandelingen. Dit is eenvoudig in te stellen en wij kunnen je hier ook graag bij helpen.

No shows verleden tijd
No-shows zijn minimaal en verleden tijd omdat de klant een bevestiging en een herinnering ontvangt van de afspraak. Heeft een klant een afspraak vergeten? Dat kan bijna niet meer met deze online agenda.
Wil je daarnaast dat klanten akkoord moeten gaan met jouw annulerings- of no-show voorwaarden? Dan kun je dit instellen bij je salon. Klanten dienen dan akkoord te gaan met jouw boekingsvoorwaarden voordat de reservering van de klant wordt bevestigd.

Minder telefoon, meer klanten, meer omzet
Door het online reserveren heb je in de kapsalon minder telefoon. Dit geeft veel rust in de salon voor jezelf en voor de klant in de stoel. Kappers kunnen hierdoor sneller doorwerken en de omzet per medewerker gaat hierdoor omhoog.
Wanneer klanten zijn geweest, ontvangen klanten na een een aantal weken een herinnering dat het weer tijd wordt voor een nieuwe kappersafspraak. Hierdoor maken klanten sneller weer een afspraak en gaan vaker naar de kapper.
Deze functie kan overigens uitgezet worden per klant.

Geen maandelijkse kosten
Het voordeel van de online agenda van 1Kapper.nl is dat de kapsalon geen vaste maandelijkse kosten heeft. Wij werken met punten. Een salon betaalt slechts 1 punt wanneer er ook daadwerkelijk een online reservering binnen komt. Eigen reserveringen en het gebruik van de agenda met klantenbeheer is verder geheel kosteloos.

Proefperiode 6 maanden
Wil jij ook eens proberen of hoe de online agenda van 1Kapper.nl werkt? Wij geven salons geheel vrijblijvend een online demo. Wanneer je je vervolgens aanmeldt, betaal je slechts €85,- aanmeldkosten. Wij zetten je salon dan online op 1Kapper.nl en helpen je om je agenda naar wens in te vullen. Vervolgens kun je de online agenda voor 6 maanden (max 250 online reserveringen)  proberen zonder verdere kosten.

1Kapper.nl is al meer dan 15 jaar het grootste online reserveringssysteem voor kapsalons. Veel salons zijn er groot mee geworden en werken al meer dan 15 jaar met deze online agenda.

Daarnaast heeft 1Kapper.nl ook een zeer gebruiksvriendelijk kassa systeem. Deze kassa kan gekoppeld worden aan de online agenda, maar salons kunnen ook kiezen om alleen het kassa systeem te gebruiken. Dit kassa systeem is in de afgelopen 13 jaar explosief gegroeid onder de kapsalons in Nederland. Dit komt door de zeer lage prijs en de gebruiksvriendelijkheid.
Meer informatie over ons kassasysteem? Klik hier

ZZP bundel
Speciaal voor onze zelfstandigen hebben wij een ZZP bundel waarbij je de online agenda & het kassasysteem hebt. Voor deze bundel betaal je een vast bedrag per maand.  Meer informatie kun je vinden op de volgende pagina:
ZZP bundel - 1Kappersoftware.nl