Hoe werkt het?

Online agenda:

Wanneer je besluit met onze software te gaan werken, voer je éénmalig, in het beheer gedeelte, de openingstijden van jouw kapsalon in. Vervolgens vul je de namen van de medewerker(s) in, de werkroosters, de behandelingen en de tijden van de (deel)behandelingen met daarbij, zo nodig, de wachttijden tussen de deelbehandelingen. Vervolgens kun je online.

Simpel

Dit klinkt heel simpel. En dat is het ook. Jouw salon is klaar om online reserveringen te ontvangen. Klanten kunnen 24/7 een afspraak inplannen bij jouw salon. De afspraak komt direct in jouw agenda. De klant ontvangt een keurige bevestiging en een herinnering van de afspraak.

Afspraken die jij zelf maakt, kun je heel eenvoudig zelf in de online agenda zetten. Uiteraard geheel kosteloos. Deze klanten ontvangen ook een bevestiging en herinnering. Weinig no-shows en alles goed overzichtelijk.

Heb je hulp nodig met het invoeren van je gegevens, dan helpen wij je graag.
Daarnaast is ons support team altijd bereikbaar voor vragen.

Online kassa systeem:

Besluit je om met ons kassa systeem te gaan werken, dan ontvang je de inlog gegevens voor het beheer en het medewerkers gedeelte. Je voert de behandelingen en producten in en eventueel de medewerkers. Eventuele voorraad kun je ook direct invoeren wanneer je dit wilt gaan gebruiken. Vervolgens kun je los met het kassa systeem in je kapsalon.

Is dat alles?

Ja, werkelijk, het is zeer eenvoudig in het opzetten en zeker in het gebruik.

Wanneer je naast de online agenda ook ons kassa systeem gebruikt, kun je eenvoudig met één druk op de knop vanuit de agenda afrekenen op naam van de klant.

Kom je ergens niet uit? Niet erg, ons support team zit altijd voor je klaar en helpen je ook graag op weg.

Wat heb ik nodig?

  Een computer, een laptop of een tablet

De agenda en kassa module kun je op iedere computer, laptop of tablet gebruiken. Wij ondersteunen gewone Window PC’s, maar ook Apple Mac’s en Chromebooks.

  Internet wel belangrijk
De software van 1Kapper.nl hoeft niet geïnstalleerd te worden. Om gebruik te maken van 1Kapper.nl heb je een snelle internetverbinding nodig, zoals ADSL of kabel. Het is mogelijk om in noodgevallen gebruik te maken van een 4G of zelfs 5G mobiele verbinding, maar voor dagelijks gebruik raden wij dit af.

Niet nodig, wel mogelijk:

   Kassa lade

Wanneer je een kassa lade wilt gebruiken, kun je altijd een front-touch kassa lade gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn de Pro-410 Fronttouch of de Pro-123 Touch. 

Barcode scanner

Wil je graag met een barcode scanner gaan werken?
Wij adviseren hierin de barcode scanner van Geldtel.nl scanner 6200A

Printer

Als bonprinter adviseren wij de Thermische bonprinter Sam4s Giant-100 met 3-voudige interface.

1Kapper.nl levert zelf geen hardware. Maar wij kunnen hier wel een advies over geven.

  Helpdesk

Wij hebben geen helpdesk die uitsluitend bereikbaar is per e-mail of per chat, maar wij gaan liever voor persoonlijk contact!
Voor vragen en hulp is onze helpdesk op werkdagen altijd gratis telefonisch beschikbaar. Problemen kennen wij niet, die lossen we samen op! Wij hebben liever dat je 10 keer te vaak belt, dan 1 keer te weinig.

Benieuwd hoe het werkt voor jou?
Vraag een online demo aan

Wij nemen graag contact met je op wanneer het jou uitkomt.