Reviews voor kapsalons

De beste marketing

Meten door klantervaringen

Een mooie review is de beste marketing voor jouw kapsalon. Daar kun je niet tegen adverteren. Maar verzamel je die complimenten en opmerkingen van klanten ook?

Wanneer een klant een behandeling heeft gehad in jouw kapsalon, kan deze klant via 1Kapper.nl een review achterlaten. Hiermee krijg jij een totaal inzicht in hoe de klant de behandeling en het totaalplaatje van jouw service heeft ervaren. Zo nodig kun jij je dienstverlening hier op aan passen of kun je genieten van de mooie woorden en je medewerkers laten weten dat jullie op de goede weg zijn.
Iets waar jij zo hard je best voor doet. Nieuwe klanten laat je op deze manier kennis maken met jouw service.

Top kapsalon! Altijd het gewenste resultaat, goeie prijs/kwaliteit verhouding en een gezellige sfeer. Ik heb mijn kapper gevonden!

Cindy

Mond-tot-mond reclame

Veel klanten hechten een sterke waarde aan de mening van anderen wanneer het aankomt op eerdere ervaringen. Het geeft een vorm van vertrouwen. Deze vorm van overtuigingskracht is dan ook een sterk concept binnen de online marketing. Reviewmarketing kan ook als mond-tot-mond reclame worden genoemd, maar dan in een modern online jasje.

Customer Review Award

Jaarlijks bekijkt 1Kapper.nl de uiteindelijke beoordelingsscore van de reviews per kapsalon en barbershop. De aangesloten kapsalons en barbershops die hoog scoren op het gebied van de reviews ontvangen een Customer Review Award. Een jaarlijks initiatief om onze waardering te tonen aan onze aangesloten salons die een hoge beoordelingsscore hebben ontvangen.
Ook voor het afgelopen jaar hebben een paar honderd salons uitstekend gescoord en ontvingen een Award per post.