Gratis
6 maanden
proefperiode

Reserveringssysteem voor kapsalons

Zeer gebruiksvriendelijke agenda software voor kapsalons

Waarom een reserveringssysteem voor kappers?
Zeg je 1Kapper.nl, dan denkt men direct aan hét reserveringssysteem voor kappers en barbers in Nederland. Als eerste in Nederland bracht 1Kapper.nl een online agenda met reserveringssysteem op de markt voor de kappersbranche.

Goed bereikbaar zijn voor afspraken is uiteraard zeer belangrijk voor een kapsalon en barbershop. Niet alleen bereikbaar tijdens de openingstijden, maar ook wanneer de deuren van de kapsalon gesloten zijn. Dat is de belangrijkste reden voor dit reserveringssysteem voor kapsalons en barbershops.

Is jouw kapsalon wel geopend, dan ben je vaak druk bezig met de klant in de stoel. Met onze agenda software  hebben klanten direct de mogelijkheid online een afspraak in jouw kapsalon of barbershop te maken. En dat is  fijn, want dan kun jij verder gaan met je werk waar jij goed in bent.

Wanneer een kapsalon met de online kappersagenda werkt, dan hebben klanten de mogelijkheid om op verschillende manieren een online een afspraak te maken in jouw kapsalon:

  • via de boekingssite www.1Kapper.nl
  • Via de websites www.Kapper.nl en www.1BeautyAfspraak.nl
  • Via Facebook
  • Via de website van de salon (hoeft niet persé) Hierdoor is jouw kapsalon veel beter vindbaar op bijvoorbeeld Google en ontvang je meer reserveringen

De afspraaksoftware van 1Kapper.nl wordt door onze klanten en onszelf als heel gebruikersvriendelijk ervaren. Een afspraak is door de klant snel gemaakt, de bevestiging ervan wordt direct en automatisch verstuurd. Makkelijker kan het niet. Ook als klanten op een andere manier een afspraak maken, voeren wij die via 1Kapper in. Behalve de afspraaksoftware, gebruiken wij de kassasoftware en de online agenda van 1Kapper. Hiervoor geldt hetzelfde: eenvoudig te gebruiken, tijdbesparend en altijd een goed overzicht!
"Tot in de Puntjes! Kappers uit Arnhem
"Tot in de Puntjes! Kappers uit Arnhem Hélène van Loon

Interesse?

Voor slechts €85,- ben je aangemeld bij 1Kapper.nl. Daarna heb je 6 maanden, tot max. 250 gratis online afspraken, de tijd of dit reserveringssysteem aansluit bij jouw wensen voor jouw kapsalon of barbershop. Wil je na 6 maanden gebruik blijven maken van de online kappersagenda? Dan betaal je GEEN vast tarief per maand. Je betaalt alleen wanneer het je ook iets oplevert. Dat vinden wij heel logisch.

Geen contract

1Kappersoftware werkt niet met contracten.
Het online reserveringssysteem / de online agenda heeft geen opzegtermijn.

Benieuwd hoe het werkt voor jou?
Vraag een online demo aan

Wij nemen graag contact met je op wanneer het jou uitkomt.