Marketing voor kapsalons

Nieuwe klanten en een volle agenda

Hoe zet je jouw kapsalon op de kaart en hoe weet iedereen jouw kapsalon te vinden? De marketing voor je kapsalon kost veel tijd. Door de handige marketing tools zorgen wij voor een optimale vindbaarheid van jouw salon. Hierdoor trek je veel nieuwe klanten en houd jij eenvoudig het contact warm met je huidige klanten

 Salon goed vindbaar op internet

Hoe kan een klant jouw salon of barbershop vinden? Omdat die toevallig bij je salon langs loopt? Dat kan beter.

Met de online agenda van 1Kapper.nl is jouw salon zeer goed vindbaar op het internet. Dat bespaart jou veel kosten voor advertenties voor Google. Gemiddeld hebben salons die bij 1Kapper.nl zijn aangesloten meer dan 9 nieuwe klanten per maand.

   Eigen informatiepagina

Iedere kapsalon of barbershop die boekbaar is via 1Kapper.nl heeft een eigen informatiepagina die je zelf kunt samenstellen. Op deze manier kan de klant direct jouw openingstijden, prijslijst, adres en reviewcijfer zien. Maar bovenal belangrijk; via deze pagina kan ook direct een online afspraak gemaakt worden.

   Promotiemateriaal

Online de kapper reserveren is niet meer weg te denken.  Om jouw klanten te laten weten dat jouw salon een online afsprakensysteem heeft, sturen wij je promotiemateriaal na je aanmelding. Handig om zo iedereen op de hoogte te stellen.

   Klantervaringen

Je zult er niet direct aan denken, maar ook klantervaringen zijn de beste marketing tools voor kapsalons. Bij 1Kapper.nl kunnen klanten na hun kappersbezoek een review achter laten bij de kapsalon. Dit is een ideale manier inzicht te krijgen in de beleving van de klant, de dienstverlening hierop te kunnen verbeteren waar nodig en nieuwe klanten op de hoogte te kunnen brengen van de service en dienstverlening.

En heb jij een geweldige review score? Dan ontvang je een Review Certificaat die je een mooi plekje kunt geven in de salon.

   Nieuwsbrieven

Heb jij nieuws of een speciale aanbieding en wil je dit communiceren naar je klanten? Met de nieuwsbrieven widget kun je eenvoudig een nieuwsbrief opstellen versturen naar je klanten.

   Verjaardagen

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Op vertoon van deze e-mail ontvang je in onze salon tot 2 weken na je verjaardag een cadeautje/korting....”

Iedere klant feliciteren met zijn of haar verjaardag?  Dat wordt zeer op prijs gesteld en is met onze verjaardag e-mail functie niet veel werk.  Jij stelt de verjaardag e-mail één keer samen en het systeem verstuurt automatisch de felicitatie naar de klanten die jij wenst. Je hoeft er nooit meer aan te denken. De tekst kun je uiteraard weer zelf aanpassen wanneer je dat wilt. Een prachtige marketing tool voor je kapsalon.

Inactieve klanten

Klanten die al een tijdje niet meer in jouw salon zijn geweest noemen wij inactieve klanten. Het is mogelijk om je inactieve klanten in te zien en deze klanten te benaderen via bijvoorbeeld een nieuwsbrief.

Benieuwd hoe het werkt voor jou?
Vraag een online demo aan

Wij nemen graag contact met je op wanneer het jou uitkomt.