Customer Review Awards

Bepalingen

Salons die zijn aangesloten bij 1Kapper.nl en werken met de online agenda kunnen reviews van klanten ontvangen. Aangesloten salons die hoog scoren met een gemiddeld cijfer van deze reviews belonen wij jaarlijks met een Customer Review Award.

Wat zijn de Customer Review Awards van 1Kapper.nl?

Customer Review Awards zijn certificaten die 1Kapper.nl stuurt naar haar kapsalons en barbershops als beloning op hun werk. Op het certificaat staat het gemiddelde cijfer dat een salon heeft ontvangen in de reviews van klanten. Wij weten dat iedere ondernemer zijn of haar werk serieus neemt en zijn/haar uiterste best doet. Klanten nemen de moeite om te laten blijken dat zij erg tevreden zijn over de salon en de behandeling door het geven van een review na hun bezoek.

Met onze Customer Review Awards willen wij dit succes laten zien en kan de kapsalon of barbershop dit succes in de salon als ook op Social Media laten zien.

Hoe wordt de score van de Customer Review Award berekend?

Een kapsalon of barbershop komt in aanmerking voor een certificaat wanneer deze voldoet aan de volgende bepalingen:

  • minimaal 5 online reviews ontvangen in de afgelopen 24 maanden
  • de gemiddelde beoordelingsscore is tussen de 8 en de 10

De score wordt automatisch door het systeem berekend en het is niet mogelijk om dit handmatig aan te passen.

Bij het geven van een review geven klanten de salon een cijfer voor:
* Prijs/kwaliteit
* Ambiance/sfeer
* Service
* Resultaat van de behandeling

Wanneer ontvang ik mijn Customer Review Award?

De Customer Review Awards worden in de maand januari berekend en in de maand februari naar de betreffende kapsalons en barbershops gestuurd. Wanneer je in aanmerking komt voor een Award kun je deze in de maand februari per post tegemoet zien.

Worden oude reviews verwijderd?

De reviews worden 24 maanden getoond bij de salons op 1Kapper.nl. Reviews ouder dan 24 maanden worden niet meer getoond en tellen niet meer mee voor de eindscore voor een Review Award.