Software voor beautysalons

Zeker in de beautybranche is online reserveren een must aangezien je niet snel bij een beautybehandeling kunt weg lopen. De klant kan op deze manier een afspraak maken zonder jou te storen in je werk.

Heb jij een eigen beautysalon, nagelstudio, zonnestudio of ben je een pedicure? Dan is de software van 1Beautysoftware.nl een positieve ontwikkeling voor jouw salon. Klanten kunnen dan een online afspraak maken via 1BeautyAfspraak.nl of via een button op jouw website. Je betaalt alleen 1 punt per online afspraak. Het verdere gebruik van de online agenda of het versturen van bevestigingen is helemaal gratis.

Door middel van een inlogcode kun je jouw online agenda of kassasysteem beheren en raadplegen. Dit kan op iedere tablet, laptop of een pc.

ZZP bundel

De ZZP bundel wordt in de beautybranche het meest gebruikt door ondernemers die alleen werken. Deze speciale bundel  is inclusief de online agenda en het kassa systeem.  Met deze ZZP bundel heb je het als zzp-er in de beautybranche perfect voor elkaar.

Kassasysteem

Uiteraard kun je ook alleen kiezen voor het kassa systeem van 1BeautyAfspraak.nl Met het kassa systeem heb je naast het afrekensysteem ook alle nodige financiële lijsten bij de hand, inclusief klantenbeheer en voorraadbeheer. Voor slechts €15,- per maand heb je het goed geregeld met dit online kassa systeem.

Online Agenda

Geen whats appjes meer, maar altijd online te boeken zijn voor klanten. De klant ontvangt een bevestiging en de reservering komt automatisch direct in jouw agenda te staan. Alleen op tijden wanneer jij hebt aangegeven uiteraard. Maak je gebruik van onze online beauty agenda, dan ben je ook boekbaar via het reserveringssysteem van 1BeautyAfspraak.nl. Geen vaste hoge kosten, maar alleen maximaal €0,45 per online afspraak. Jouw eigen afspraken en het gebruik van de agenda is helemaal gratis inclusief alle klantenkaarten e.d.

Wil je weten wat voor jouw salon het beste is? Bel ons gerust en wij denken graag met je mee. Wij kunnen je advies geven door onze jarenlange ervaring hierin.

Telefoonnummer 0594 - 820 211