Software voor barber

Juist voor de barbier is deze kassa en online agenda ideaal…

Ben jij zo’n stoere man die zich bezig houdt met herenkapsels, het scheren en het verzorgen van baarden en snorren? Wij houden ervan! Hopelijk is de liefde wederzijds.

Wij werken veel samen met barbershops. Barbers houden van hun vak en willen een doeltreffend, maar eenvoudig systeem. Niet te veel onzin, maar alleen het nodige. Als barber zoek je de juiste software. 1Kapper.nl heeft de Beste barber software voor de Beste barbers. Join us!

 

Voor een complete administratie van mijn barbershop heb ik met de software van 1Kapper.nl alles in één. De online agenda, gekoppeld aan de online kassa werkt geweldig. Deze gekoppelde administratie is geheel in te richten naar eigen inzicht en bij onduidelijkheden staat het team van 1Kapper.nl direct voor je klaar via verschillende kanalen. Het maken van een afspraak wordt voor de klant via 1Kapper.nl erg makkelijk gemaakt. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de software en de service van het team. En gelukkig staan de ontwikkelingen nooit stil.
Dennis Wijnker
Dennis Wijnker The Barber's Denn - Breezand

 

Online agenda

Meer omzet
Deze online agenda verdient zich bij iedere afspraak direct terug. Wij werken namelijk op basis van No Cure No Pay. Je betaalt bij ons geen vaste maandelijkse kosten, maar je betaalt slechts één punt per afspraak. Je kunt een puntenbundel kopen die het beste bij jouw barbershop past. Dat kan dus ALTIJD uit.

Ontdek de kosten van onze puntenbundels voor de Online Agenda! Klik Hier voor Details.

Onze online agenda is de beste oplossing om je agenda optimaal te vullen en meer klanten te krijgen in je barbershop. Onze geavanceerde agenda kijkt bij iedere boeking wat de beste optie is. Werk je met onze online agenda, dan ben je zeer goed vindbaar en te boeken via hét nr. 1 Boekingsplatform voor kappers in Nederland; 1Kapper.nl.

ZZP bundel
Ben je een zelfstandige zonder personeel (ZZP-er) en zoek je een fantastische aanbieding met een Online Agenda die naadloos gekoppeld is aan een geavanceerd Kassasysteem? Voor slechts € 24,50 per maand is deze bundel hét succes voor iedere ZZP-er.

Klik hier voor meer informatie over onze geavanceerde ZZP-bundel met een Online Agenda en Kassasysteem.

Klanten kunnen onze barbershops en salons boeken via:

 • Hét nr. 1 kappersboekingsplatform 1Kapper.nl
 • Via een link op je eigen website
 • Via Facebook
 • Via het boekingsplatform 1BeautyAfspraak.nl

Kassasysteem voor barbers

Het kassasysteem kun je los afnemen voor je barbershop, maar kan ook in combinatie met de online agenda voor barbers. Je kunt dan direct vanuit de agenda afrekenen met de klant, zodat de factuur direct bij de klantgegevens komt te staan. Het kassasysteem werkt online. Je hoeft je geen zorgen te maken over updates, die verzorgen wij online voor je.

Zeker voor een barbier geldt dat de behandelingen en producten zeer eenvoudig in de kassa gezet kunnen worden. Binnen 24 uur kun jij starten met dit kassasysteem. Meer informatie over het kassasysteem vind je hier: Informatie kassasysteem

Je bent hier dus op het juiste adres wanneer je de beste barber software voor je barbershop zoekt.

Voordelen van dit kassasysteem voor barbershops:

 • Zeer gebruiksvriendelijk en volledig kassasysteem
 • Speciaal ontwikkeld voor barbershops en kapsalons
 • Slechts €16,50 per maand
 • Geen updates of backups te nodig (scheelt veel tijd)
 • Voorraadbeheer en bestellijsten
 • Kan gecombineerd worden met de online barberagenda
 • Kassasysteem kan op meerdere plekken tegelijk worden gebruikt (ook handig wanneer je thuis de administratie doet)
 • Financiële lijsten
 • Medewerker gedeelte, beheergedeelte en eventueel ook een manager gedeelte mogelijk

Met dit kassa systeem kun je klanten ook laten betalen via een QR code, een betalingslink of een betaalverzoek. Tevens is het mogelijk om een pinapparaat van Pay.nl te koppelen aan het kassa systeem.
Kijk hier voor de vele mogelijkheden met Pay.nl.

Benieuwd naar ons kassa systeem? Wij geven vrijblijvende online demo's van onze barbersoftware. Wanneer jij een half uurtje hebt, laten wij het je graag zien.

Bel ons gerust voor de mogelijkheden voor jouw barbershop. Wij denken graag met je mee.
Telefoon: 0594 - 820 212