Software voor franchise

Iedere kapper of kapster met ambitie droomt van een eigen salon. Wat is er dan mooier wanneer die droom uitkomt! Wanneer je je eigen franchise kapsalon hebt, ben je op zoek naar de juiste kapperssoftware. De software van 1Kapper.nl is zeer geschikt voor franchise ondernemers.

Werk je alleen in de kapsalon dan raden wij je de ZZP-bundel aan.
Deze bundel is inclusief de online agenda en het online kassa systeem. Op deze manier heb je voor een klein bedrag per maand alles goed geregeld voor jezelf en voor jouw klanten.

Wanneer je medewerkers in dienst neemt, dan kun je kiezen voor de module online agenda en/of de module kassa systeem.

Het kassa systeem is voor een klein vast bedrag per maand, slechts € 16,50 beschikbaar. Een compleet kassa systeem dat volledig in de cloud werkt. Hierbij heb je geen updates nodig en heb je altijd alles overal bij de hand.

De online agenda is verbonden aan het reserveringssysteem van 1Kapper.nl. Voor de online agenda betaal je geen vaste maandelijkse kosten en deze kun je kosteloos gebruiken wanneer je deelneemt aan ons reserveringssysteem. De betaling van de online agenda gaat met een puntenbundel. Eén online reservering kost de ondernemer 1 punt, verder niks. Dit kan dus altijd uit. Je betaalt alleen wanneer het je ook iets oplevert.

Wil je weten wat voor jouw kapsalon het beste is? Bel gerust met onze helpdesk en wij denken graag met je mee. Wij kunnen je advies geven door onze jarenlange ervaring hierin.  Telefoonnummer 0594 - 820 212