Nieuwe kappersplatform 1Kapper.nl 🟢LIVE!

221001_SOCIAL opdracht06_1K_V3

Klaar voor de toekomst

Met trots presenteert 1Kapper.nl deze week het geheel vernieuwde online boekingsplatform. Dit betreft niet alleen een nieuw jasje, maar een compleet opnieuw gebouwd en ontwikkeld platform voor de tijd van nu. We kennen 1Kapper.nl al als eerste online boekingsplatform voor kapsalons sinds 2008. Door de grote groei van 1Kapper.nl was deze grote re-build nodig om te kunnen blijven innoveren en verbeteren in de toekomst.

Vorige week zijn de laatste salons overgezet op de nieuwe platformen 1Kapper.nl en 1BeautyAfspraak.nl. Ook alle klantaccounts van alle salons zijn hiermee overgezet.
De overzettingen zijn bewust stapsgewijs gedaan zodat er direct geschakeld kon worden wanneer iets niet helemaal vlekkeloos zou verlopen en om alle support telefoontjes van salons en klanten goed en snel te kunnen beantwoorden. Een hele klus die zeer goed is verlopen.

Aangesloten salons hebben met deze nieuwe ontwikkeling nu nog meer mogelijkheden om hun salon te presenteren, hun agenda te beheren en te communiceren met klanten.

Salons hebben een uitgebreide informatiepagina waar ze foto’s en algemene gegevens van hun salon kunnen plaatsen. Ze kunnen de openingstijden instellen en de prijzen van de behandelingen vermelden. Daarnaast kunnen ze aangeven met welke merken ze werken en wat hun specialisaties zijn. De reviews van de salons staan ook op deze informatiepagina zodat klanten een goede indruk kunnen krijgen voordat ze een afspraak maken bij de salon.

Salons hebben tal van functies erbij gekregen met het nieuwe platform zoals een nog inventievere agenda met nog meer functies. Ze kunnen de urenregistratie voor medewerkers bijhouden en hebben diverse e-mail mogelijkheden naar klanten. Ze kunnen behandelruimtes instellen, agenda’s van meerdere vestigingen met elkaar koppelen, een wachtlijstfunctie invoeren of een eventuele klantenstop functie instellen.

Klanten daarentegen hebben een veel duidelijker beeld van de beschikbaarheid bij een salon en de mogelijkheid om een online afspraak te maken is nu nog eenvoudiger.
Ze kunnen filteren op een behandeling of een dag/datum. Iets wat zeer fijn is voor de klant, maar ook zeker voor de salon om de gaatjes in de agenda weer snel gevuld te krijgen.

De geluiden van salons en klanten zijn zeer positief en de reserveringen stromen in de agenda’s.
Eén ding weten wij zeker. 1Kapper.nl is klaar voor de toekomst!

Note:
Op 1Kapper.nl kunnen klanten een afspraak maken bij een kapsalon of barbershops en bij 1BeautyAfspraak.nl kunnen klanten een afspraak maken bij voor alle (beauty)afspraken.