Online agenda en kassa ZZP

Zelfstandige ondernemer zonder personeel opgelet!

De meest gekozen module door zelfstandigen zonder personeel

Jij hebt maar twee handen die je vooral nodig hebt om je vak uit te oefenen. Juist voor kleine zelfstandigen is het belangrijk dat klanten online een afspraak kunnen maken. Zo ben je als ondernemer op ieder moment van de dag te bereiken voor boekingen maar word je niet vaak gestoord door de telefoon tijdens het werk of in je vrije tijd. Wij zorgen voor de bevestiging naar je klant en sturen de klant een herinnering van de gemaakte afspraak.

Financieel gezien kun je ook wel wat hulp gebruiken. Heeft de boekhouder de kwartaalcijfers nodig? Geen probleem met dit kassasysteem van 1Kapper.nl heb je met één druk op de knop alles paraat. Doordat jij de facturen aanslaat in de kassa, geeft het kassasysteem jou een uitgebreid financieel overzicht over de verkopen en de omzet. Alles wat je moet en wilt weten.

1Kapper.nl beschikt over een klantenbeheersysteem. Met één druk op de knop afrekenen vanuit de agenda en alle financiële gegevens staan direct onder de naam van de klant geregistreerd. Alle gegevens van je klanten kun je vervolgens in één oogopslag zien zoals de afspraken, de aankopen, de persoonlijke notities en nog veel meer.

In de ZZP-bundel is de verjaardag e-mail voor klanten inclusief. Een leuke extra attentie naar je trouwe klanten die je op deze manier weet te verrassen zonder veel werk. De e-mail voer je éénmalig in en het systeem doet de rest.

Klantenbeheer helpt jou de relatie met je klanten te verbeteren. Kortom; met deze ZZP bundel hebben wij het makkelijk gemaakt voor de kleine ondernemers.

Benieuwd hoe het werkt voor jou?
Vraag een online demo aan

Wij nemen graag contact met je op wanneer het jou uitkomt.